Na het grote succes van de pilotcursus haring snijden organiseert de Vulcaan Brouwerij een nieuwe cursusavond op maandag 22 juli, 19.00 - 21.00 uur.
Beginnerscursus haring schoonmaken met korte theoretische uitleg van onze eigen haringsnijder Gio. Natuurlijk onder het genot van een Vulcaan biertje.
De gesneden haring mag zowel gegeten als meegenomen worden.
We behouden dit typische Vlaardingse ambacht voor de toekomst!
Waar?
Vulcaan brouwerij, Oosthavenkade 90, Vlaardingen
Maandag 22 juli
Hoelaat? 19:00-21:00
Kosten: Eur. 19,50 p.p. (incl. haringen en certificaat) ter plekke te betalen (contant of pin)
Vulcaan bier voor eigen rekening.
Zelf meenemen:
- (oude)Snijplank (groot)
- Haring snijmes of aardappelschilmes (zonder kartels)
- (oude) theedoek
- Raamwisser of deegschraper
- Tupperware bak om haringen mee te nemen.
- Koeltas met Koel elementen
- Gezelligheid!
Aanmelden? via onderstaande link
https://forms.gle/5tuzv5dcuRFqsPbi6
De cursus gaat door bij minimaal 12 deelnemers
(S)Haring the city!
zondag 14 juli , 16:27